"Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, antamaan Siionin sureville kyynelten sijaan ilon öljyä, hiuksille tuhkan sijaan juhlapäähineen, murheisen hengen sijaan ylistyksen viitan." Jesaja 61


Lukuisat ihmiset ovat syvästi loukkaantuneita ja satutettuja, rikkinäisiä. Heillä on taustallaan väkivaltaa, hyväksikäyttöä, he tulevat taustoista, jotka tuottavat huonoa hedelmää.

Jumala haluaa lähettää Pyhän Hengen tuulen elämäämme (Apt.2:1-4), joka puhaltaa pois sen tuhkan, jonka saatanan yritykset tuhota meidän elämämme ovat tuoneet, ja korvata tuon tuhkan kauneudella.

Huono hedelmä versoo huonoista juurista. Vaikka kuinka yrittäisimme päästä eroon huonoista hedelmistä, niitä tulee lisää koko ajan, jollei juuria hoideta.

Jumala loi meidät rakkautta varten. Hän haluaa rakastaa meitä, Hän haluaa meidän rakastavan toisiamme, ja Hän haluaa meidän rakastavan ja hyväksyvän itsemme. Ilman rakkauden ja hyväksynnän pohjaa ei ole iloa eikä rauhaa.

Jotkut meistä pitää istuttaa uudelleen. Jos aloimme kasvaa huonossa maaperässä, Jeesus istuttaa meidät uudelleen niin, että voimme juurtua Hänen rakkauteensa.

Tiedä se, että olet arvokas, aintulaatuinen, rakastettu ja erityinen. Kun tämä on sinun perustasi ja juuresi, sinä tuotat hyvää hedelmää.

Pyydä Jumalalta kauneutta tuhkan tilalle.


(mukaeltu eräästä Joyce Meyerin opetuksesta)
_________________