kuvassa ylistämässä

mikin takana piilossa

Otin talteen allaolevan kirjoitukseni eräältä keskustelufoorumilta.

LähetäLähetetty: 20.01.2006

 
Katselin juuri Sid Rothin Yliluonnollista-ohjelmaa tv7:ltä. Siinä oli aivan mahtava sanoma! Toivottavasti mahdollisimman moni näki sen.
Vieraana oli pastori, joka opetti ihmisiä rukoilemaan niin kuin Jeesus ristillä: Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät!

Pastori oli kokenut, ettei voinut vilpittömästi rukoilla sairaan ihmisen puolesta, koska hengessä tiesi, että nainen kantoi kaunaa. Naisen tuli ensin tahtoa antaa anteeksi häntä loukanneelle. Vasta sitten hän voisi parantua ja eheytyä. Katkeruus ja kauna siis estivät siunaukset, sillä ne ovat vihollisen keinoja ryöstää ihmistä.
Ja vaikka anteeksianto voi olla vaikeaa, ensin riittää, että tahdomme. Tahtominen alkaa siirtyä sydämen asiaksi Jumalan voimasta.

Anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.

Näin me rukoilemme ja tämä pitäisi ottaa todesta.
Kuinka pitkä lista tulisi, jos laittaisimme niiden nimet ylös, joille emme ole antaneet anteeksi? Entä jos tekisimme sen listan ja kävisimme sen läpi Pyhän Hengen avulla?

Ihmiset paranevat sairauksista, kiroukset murtuvat ja siunauksen sateet tulevat, kun me annamme anteeksi, kun siunaamme niitä, jotka ovat meitä kironneet.
Emmehän me siunaa niitä pahoja tekoja, vaan sitä ihmistä. Ihmistä, joka rikkinäinen, eikä tunne Jumalaa.

Tuossa ohjelmassa kerrottiin ihmeellisistä parantumisista ja eheytymisistä, jotka saatiin siunauksena anteeksiannon jälkeen.
Smile
_________________